fbpx

Што ќе донесе мораториумот за градење во Центар?

Видео поткаст

12.11.18

Прегледи

Во многу чудна атмосфера се правени деталните урбанистички планови во Центар, покажува евалуацијата на градењето во општината. Изготвувањето на плановите траело многу долго, а правилниците и законот често се менувале.

Целиот видео поткаст ResPublica гледајте го ТУКА.

Kako do odgovorno gradenje podkast