fbpx

Како да се убедат градежните фирми да работат за јавниот интерес?

Видео поткаст

12.11.18

Прегледи

Кога ќе изгради зграда, еден инвеститор е одговорен можеби за илјада жители, но локалната администрација и Министерството за транспорт и врски се одговорни како ќе се гради цел град и цела држава.

Целиот видео поткаст ResPublica гледајте го ТУКА.

Kako do odgovorno gradenje podkast