fbpx

Превентивен синџир за успешно справување со депресија

Видео поткаст

25.04.19

Прегледи

Депресијата не е слабост на карактер, и постојат повеќе психолошки и психијатриски пристапи за успешно справување со неа, посочуваат д-р Ана Филипче, психијатар и Цеце Рангелова педагог од гимназијата „Горѓи Димитров“.

Целиот видео поткаст ResPublica гледајте го ТУКА.

Kako da se prepoznaat depresivnite adolescenti