fbpx

Раѓеновиќ: Забавен парк од ваков обем е на несоодветна локација и го блокира сообраќајот

Видео поткаст

02.07.19

Прегледи

Што ќе се случи кога 3.000 посетители ќе има на стадионот и исто толку во паркот? - прашува архитектката Сања Раѓеновиќ Јовановиќ во дебатата со скопскиот градоначалник.