fbpx

Бужаровска: Ни ги продаваат како биоразградливи кеси, а не се такви

Видео поткаст

18.12.19

Прегледи

Професорката од Технолошкиот факултет Александра Бужаровска укажува дека трговците ни декларираат биоразградливи кеси, кои всушност не се, оти суровината за вистинските разградливи кеси е 2-4 пати поскапа од онаа што ја користат нашите производители и увозници.

Целиот поткаст ResPublica гледајте го ТУКА.