fbpx

Чоревски: Нашата шанса е во почитувањето на вредностите

Влог

21.01.21

Прегледи

Чесност, образованост, стручност, посветеност се само дел од индивидуалните вредностите кои веќе не се препознаваат во нашата заедница, вели актерот Благој Чоревски. По 50 години професионално искуство смета дека спасот е во жртвувањето за овие вредности и почитувањето кое треба да го ужива поединецот.

Оваа содржина ја изработи Институтот за комуникациски студии