fbpx

Дарко Радуловиќ: Победничкиот менталитет на тимот ги носи трофеите

Влог

03.03.22

Прегледи

Вистинските влијанија во кошарката треба да ги имаат луѓето од кошарката, а најмалку оние кои што не се инволвирани во спортот како на пример оние што доаѓаат од позиција на моќ, вели кошаркарскиот тренер Дарко Радуловиќ. Според него иако постои едно правило во кошарката дека победите се слават кај играчите, а поразите одат кај тренерот. Сепак на крајот тимот е тој којшто слави или тагува.

Оваа содржина ја изработи Институтот за комуникациски студии