fbpx

Денис Јанкуловски: Да ја шириме, множиме и делиме љубовта

Влог

01.01.22

Прегледи

По 10.000 земени брисеви и илјадници километри низ Скопје, Денис Јанкуловски - Космонаутко од Центарот за јавно здравје посакува во 2022 година да се врати најубавиот гуш и бац во живо, да заврши короната и да победи љубовта.

Оваа содржина ја изработи Институтот за комуникациски студии