fbpx

DRUGGY: Скопје вреди да се сака

Влог

21.10.21

Прегледи

Под итно да се престане со градењето и натрупувањето на нови згради едни до други на сметка на зеленилото во Скопје, вели траперот Драган Иванов - DRUGGY, кој низ својата музика не пропушта да биде совеста за градот. Тој не сака градоначалници „комшии“ и затоа не е тивок за неправдите кои му се прават на Скопје.

Оваа содржина ја изработи Институтот за комуникациски студии