fbpx

Ѓоко Здравески: Време е да се свртиме кон себеси

Влог

01.07.21

Прегледи

Време е за чистењето на умот од метастазата на информации што постои во цивилизацијата во која живееме и центрите на моќ околу кои гравитираат луѓе што се волци во овча кожа би сакал да станат центри на емпатија и сосрадание, вели поетот Ѓоко Здравески. Во влогот поттикнува осветлување на сопствените темници преку искуство и внатрешен увид и соѕрцание.

Оваа содржина ја изработи Институтот за комуникациски студии