fbpx

Ирина Маја: Пандемијата ја смени комуникацијата со потрошувачите

Влог

28.05.21

Прегледи

Пандемијата ги натера компаниите да го сменат начинот на комуникација со потрошувачите, сублимира Ирина Маја, директорка за креативни маркетинг стратегии во рекламната агенција Меккен Ериксон. Најбрзите ја сменија улогата, делувајќи солидарно. Научената лекција е дека дигиталниот маркетинг е во пораст, иако телевизијата се уште е доминантниот медиум бидејќи луѓето се дома.

Оваа содржина ја изработи Институтот за комуникациски студии