fbpx

Мукаетов: пандемијата ни даде време за семејството

Влог

28.07.20

Прегледи

Првиот човек на „Алкалоид“, Живко Мукаетов за Рес публика вели дека пандемијата го промени односот кон семејството и тоа на подобро. На луѓето им даде време повеќе за разговор и да се грижат едни за други. За бизнисите пак, вели дека ги натера да се прилагодуваат, особено кон неизбежната дигитализација.

Оваа содржина ја изработи Институтот за комуникациски студии