fbpx

Олимпизмот ја победи пандемијата

Влог

05.08.21

Прегледи

„Светот уште еднаш покажа како може да изгледа ако се надминат несогласувањата, војните, па дури и пандемијата, еднакво како во визијата на Пјер Кубертен, основачот на современите олимписки игри кој е современик со Гоце Делчев и неговата визија“, вели спортскиот новинар Зоран Михајлов, кој по 15 поминати олимпијади во кариерата, со особена радост го коментира среброто на Георгиевски во теквондо.  

Оваа содржина ја изработи Институтот за комуникациски студии