fbpx

Радиото никогаш нема да умре

Влог

24.03.22

Прегледи

Доколку сака да опстане класичното радио мора да подлегне на новите формати кои се појавуваат вели долгогодишниот радиоводител Драган Б. Костиќ. Во година кога одбележува 50 – ти јубилеј од својата радиска активност тврди дека радиото како медиум никогаш нема да умре, бидејќи тоа умее од семејството да направи круг.

Оваа содржина ја изработи Институтот за комуникациски студии