fbpx

Таци: Музиката не е само забава

Влог

19.08.21

Прегледи

„Дојде време да направиме комора која ќе се обиде да го регулира музичкиот пазар во земјава“, вели Трајко Симоновски – Таци, басист и претседател на Здружението „Музика сега“. Според него пандемијата сериозно ги загрози музичарите, па системскиот пристап кон предизвиците ќе биде од корист и за професионалците, но и за развој на музиката.

Оваа содржина ја изработи Институтот за комуникациски студии