fbpx

Величковски: (Х)Умор од короната

Влог

10.12.20

Прегледи

КОВИД 19 исправи многу предизвици пред нас, а начинот на кој се справува со нив новинарот Горан Величковски е лесно применлив. Од дворот во Соње ги споделува советите како полесно да ја преживееме пандемијата и наместо на смрт и болест, да размислуваме на живот.

Оваа содржина ја изработи Институтот за комуникациски студии