fbpx

Вера Јанковиќ: Предизвик е да се биде град

Влог

21.07.20

Прегледи

Проектот "Скопје 2014" е неприкладно руво за нашиот главен град и верувам дека ќе го преоблечеме со соодветна музика, култура, манифестации, вели водителката и ди-џеј Вера Јанковиќ. Градот на солидарноста ја изгуби емпатијата, во пресрет на одбележувањето на годишнината од земјотресот во Скопје во 1963 година.

Оваа содржина ја изработи Институтот за комуникациски студии