fbpx

Arkivi

Çka na solli viti 2018?

27.12.18

Çka na solli në përgjithësi viti 2018, ndarje, bojkotim, pajtim, ndotje…. Në ResPublica video nënkast, retrospektivën e vitit e bëjnë Branko Ognjanovski nga Fçerashni novosti dhe Ranko Petroviq nga Radio...

A ju plasojnë politikanët dhe mediet qytetarëve kinse të vërtetë?

05.12.18

Lajmet e rreme dhe të shtrembëruara të cilat i krijojnë disa politikanë dhe medie i mashtrojnë dhe i çojnë në huti qytetarët. Por, sa janë njerëzit e vetëdijshëm se nuk duhet vetëm ti pranojnë, por duhet edhe ti kontrollojnë informacionet që i marrin?...

Si të arrihet deri te ndërtimi i përgjegjshëm?

02.11.18

Lidhur me këtë temë do të flasim me profesoreshën nga fakulteti arkitektonik në Shkup, Divna Pençiq, dhe me Ana Gjorgjioska, këshilltare në Ministrinë e transportit dhe...