fbpx

Ана Наумоска

Ана Наумоска е правник и студент на додипломски студии на факултетот за Политички науки и дипломатија и последипломски студии на Правниот факултет – насока меѓународно право. Работи во граѓанскиот сектор во областа на неформално правничко образование и младински политики.

Социјалните права и социјалната правда: Ендемски категории во Македонија

Ана Наумоска

03.08.22

Нашето општество е социјално неправедно, а социјалната неправда е, и ќе биде...