fbpx

Аранча Гонзалез

Аранча Гонзалез е извршен директор на Меѓународниот трговски центар.

Како жените полесно да ја дешифрираат „Шифрата за извоз“

Аранча Гонзалез

08.03.19

Аранча Гонзалез (Arancha González) Овозможувањето на целосно учество на жените во глобалната трговија не е само морално прашање. Тоа е и економски...