fbpx

Бил Емот

Бил Емот е поранешен главен уредник на The Economist, и е ко-директор на Глобалната комисија за постпандемична политика.

„Петте минути“ на Џорџа Мелони

Бил Емот

30.09.22

Одлучната изборна победа на италијанската десница овозможува нејзиниот лидер да биде првата жена премиер во Италија и прва која тврди дека...