fbpx

Чарлс А. Капчан

Чарлс А. Капчан е виш соработник на Советот за надворешни односи, и професор по меѓународни односи на Универзитетот Џорџтаун и автор на Изолационизам: Историја на напорите на Америка да се заштити од светот (Oxford University Press, 2020).

Израелскиот „11 Септември“

Чарлс А. Капчан

06.11.23

По нападот на Хамас кој се случи на 7 октомври 2023 година, американскиот претседател Џо Бајден ги предупреди Израелците да не дозволат да бидат...