fbpx

Дина Капаева

Дина Капаева е автор на The Celebration of Death in Contemporary Culture.

Новата нуклеарна уцена на Путин

Дина Капаева

07.10.22

Нема сомнение дека нуклеарните закани на Владимир Путин мора да се сфатат сериозно. Сепак, ако Западот попушти пред оваа сегашна уцена и му дозволи...

Враќање на убиството на големата сцена

Дина Капаева

15.11.19

Дина Капаева (Dina Khapaeva) Наместо да ја инспирира својата публика да се побуни против социјалната неправда, филмот продава искомерцијализиран...