fbpx

Dalio Sijah

Dalio Sijah është redaktori i platformës së parë për verifikimin e fakteve Istinomjer.ba në BeH dhe një anëtar i vjetër i shoqatës civile. "Pse jo".

Pushtimi rus i Ukrainës përmes prizmit të zyrtarëve dhe mediave të Bosnjës dhe Hercegovinës

Emir Zulejhiç

Dalio Sijah

14.04.22

Për disa politikanë, media dhe publikun, lufta në Ukrainë perceptohet si agresion që duhet dënuar dhe ndalur, ndërsa nga ana tjetër, në përputhje me narrativën zyrtare ruse, disa e quajnë këtë konflikt një “operacion special...