fbpx

Emir Zulejhiç

Emir Zulejhiç është redaktor i portalit Raskrinkavanje.ba, i cili merret me kontrollin e saktësisë së pretendimeve në media dhe në rrjetet sociale, dhe ai ka shkruar për portalin që nga themelimi i tij në vitin 2017.

Pushtimi rus i Ukrainës përmes prizmit të zyrtarëve dhe mediave të Bosnjës dhe Hercegovinës

Emir Zulejhiç

Dalio Sijah

14.04.22

Për disa politikanë, media dhe publikun, lufta në Ukrainë perceptohet si agresion që duhet dënuar dhe ndalur, ndërsa nga ana tjetër, në përputhje me narrativën zyrtare ruse, disa e quajnë këtë konflikt një “operacion special...