fbpx

Daniela Vukčević

Daniela Vukčević është e diplomuar për gazetari dhe komunikim në Fakultetin e Shkencave Politike në Universitetin e Beogradit. Ajo ka më shumë se 10 vjet përvojë profesionale në mediat malazeze dhe rajonale të Malit të Zi, të shkruara dhe elektronike, të specializuara në ekonomi dhe financa. Autor i disa punimeve kërkimore në fushën e medias.

Qytetet dhe përgjigja ndaj ndryshimeve klimatike në Kosovë

Fjollë Caka

03.07.23

Duke u përballur me shumë kriza në të njëjtën kohë, qytetet në ditët e sotme duhet të planifikojnë më mirë për reduktimin dhe reagimin ndaj fatkeqësive dhe të investojnë në sisteme të...

Mali i Zi dhe vaksinimi kundër KOVID-19: O Zot, na jep shëndet

Daniela Vukčević

26.03.21

Daniela Vukçeviç Kohë më parë, këngëtarja shumë e njohur nga rajoni Lepa Brena, në një nga këngët e saj kishte kënduar “O Zoti na jep shëndet dhe lumturi”. Megjithëse kanë kaluar më shumë se tre dekada nga kjo këngë, ky refren është...