fbpx

Ерик Берглоф

Ерик Берглоф е Главен економист на Азиската банка за инфраструктурни инвестиции.

Зајакнување на климатските заложби таму каде што е најпотребно

Раниа Ал-Машат

Ерик Берглоф

21.07.23

Со оглед на стремежот за воспоставување на државни капацитети кои се потребни за да се постигнат нето-нула емисии до 2050 година, земјите во развој...