fbpx

Едоардо Кампанеља

Едоардо Кампанеља работи во Future of the World при Центарот за управување со промени на Универзитетот ИЕ во Мадрид.

Умствените ограничувања за доживотно учење

Едоардо Кампанеља

24.11.18

Едоардо Кампанеља (Edoardo Campanella) Во еврозоната, само околу 10 отсто од работната сила присуствувала на формални или неформални обуки во 2017 година, а...