fbpx

Едуардо Нилсон

Едуардо Нилсон е заменик координатор за храна и исхрана во Министерството за здравство на Бразил.

Како исхраната да ја вратиме на менито

Едуардо Нилсон

23.05.18

Едуардо Нилсон (Eduardo Nilson) Природната и суровата храна се заменува со фабрички подготвени оброци и со обработена храна. Овој тренд со кој храната...