fbpx

Inteligjenca artificiale dhe gazetaria – pa fatalizëm, por edhe pa magjepsje

Vanja Velisavljev

22.03.24

Tendenca e zhvillimit dhe përdorimit të inteligjencës artificiale gjithnjë e më të avancuar dhe aftësive të saj më të sofistikuara po rritet me...

Në tokën e diellit ka shumë pak panele diellore

12.11.21

Filip Etmishovski Sipas të dhënave nga Ministria e Ekonomisë, në vitin 2020 vetëm 5.98% e prodhimit të energjisë nga burimet e rinovueshme është prodhuar duke përdorur energjinë diellore. Nëntor 2021. Paralajmërohet fillimi i një krize energjetike...