fbpx

Fitim Gashi

Fitim Gashi është gazetar me përvojë në "KOHA Group" që nga viti 2013, duke mbuluar çështjet politike, sociale dhe të drejtësisë në Kosovë. Gashi ka 16 vite përvojë në gazetari, kurse më parë ka punuar edhe në “Kosova Sot”, “Tribuna”, “Lajm”. Për punën e tij, Gashi është vlerësuar me disa çmime nga organizata vendore dhe ndërkombëtare. Gjithashtu ka marrë pjesë në shumë programe ndërkombëtare për promovimin dhe avancimin e gazetarisë profesionale. Gashi ka një diplomë Master në Shkenca Politike dhe Administratë Publike.

Dezinformatat serbe e ruse, kërcënim për proceset demokratike në Kosovë

Fitim Gashi

07.04.23

Shkaku i polarizimeve të brendshme dhe raportit të pazgjidhur me Serbinë, Kosova përbën një objektiv tërheqës për aktorët e jashtëm destruktiv që tentojnë të minojnë proceset demokratike. Kësisoj, shoqëria kosovare është jashtëzakonisht e ndjeshme...

Korrupsioni në bujqësi

Fitim Gashi

31.01.22

Fitim Gashi “Kush mbjellë, korrë”- është shprehja për atë që hedh farën e një bime në tokë me qëllimin që t’i japë rendiment. Por shumë zyrtarë publik në Kosovë korrën pa mbjellë, duke u përfshirë në një skemë të gjerë korrupsioni dhe...