fbpx

Франк -Јирген Рихтер

Франк-Јирген Рихтер е основач и претседател на Horasis: The Global Visions Community.

Моќта  на вештачката интелигенција на пазарите во развој

Франк -Јирген Рихтер

21.02.20

Франк-Јирген Рихтер (Frank-Jürgen Richter) Вештачката интелигенција се очекува да ѝ донесе на глобалната економија $15,7 трилиони до 2030 година, носејќи...