Ејаз Гани

Глобален натпревар на таленти

Ејаз Гани

26.07.19

Ејаз Гани (Ejaz Ghani) Речиси 75 отсто од сите висококвалификувани мигранти живеат во САД, Велика Британија, Канада и Австралија. Некои од најпознатите...