fbpx

Ismail Kamberi

Ismail Kamberi ka përfunduar studimet master për të drejtën penale në Fakultetin e Drejtësisë "Justiniani i Parë” në Universitetin "Shën Cirili dhe Metodij" në Shkup. Fusha e tij e interesit është e drejta themelore e njeriut me një theks të veçantë në të drejtat e romëve dhe ai përpiqet të përfaqësojë interesat e tyre ligjore. Ai ka përvojë në organizata ndërkombëtare si OSBE / ODIHR dhe organizata të ndryshme rome. Në përvojën e tij të punës deri më tani, Ismaili ka marrë pjesë në një numër trajnimesh, seminaresh dhe konferencash. Ai aktualisht është duke punuar si studiues i ri në Institutin për Politikë Evropiane (EPI) në Shkup në një projekt që eksploron problemin e kufizimit të së drejtës së lëvizjes së romëve në Maqedoni.

INFLACIONI NË SERBI – Rritjet reale të çmimeve dhe uljet teatrale të çmimeve

Dalibor Stupar

18.10.23

Qytetarët e tigrit ekonomik deri në fund të vitit do të ngrohen më shtrenjtë, do të vozisin më shtrenjtë, do të paguajnë më shtrenjtë energjinë elektrike, alkoolin, mallrat e...

Është koha për transparencë më të madhe të autoriteteve policore maqedonase

Ismail Kamberi

17.08.20

Ismail Kamberi Kriza e migrantëve të vitit 2015 dhe mos transparenca e institucioneve publike. E ashtuquajtura “Rruga Ballkanike” ishte një nga rrugët kryesore për migrantët dhe refugjatët për në Evropën Perëndimore. Në vitin 2015,...