Ivo Kunovski

Ivo Kunovski është një psikolog klinik, specialist i psikologjisë mjekësore në Klinikën Universitare të Psikiatrisë në Shkup. Në praktikën e tij ai merret me çështjet e psikodiagnostikimit, psikoterapisë, si dhe punët kërkimore shkencore duke u perqëndruar në programet për parandalimin dhe trajtimin e çrregullimeve psikologjike.

Çfarë në lidhje me përvojat nga kriza shëndetësore?

Ivo Kunovski

04.08.21

Ivo Kunovski Sidoqoftë, këtë që është shkruar mund ta përfundoja më së miri me fjalët e Viktor Frankl: e vetmja gjë që askush nuk mund të ma marrë është mënyra se si unë zgjedh t’i përgjigjem rrethanave. Këtë artikull ua kushtoj të gjithë...