Џејмс А. Голдстон

Џејмс А. Голдстон е Извршен директор на Иницијативата за правда на Отвореното општество.

Освестување за состојбата на човековите права

Џејмс А. Голдстон

31.08.19

Џејмс А. Голдстон (James A. Goldston) Групите за човекови права мора да ја признаат сопствената одговорност за поттикнување на прекумерни очекувања за тоа...