fbpx

Jona Koprencka

Jona Koprencka është asistente në Departamentin e Marrëdhënieve Ndërkombëtare dhe Shkencave Politike në Universitetin Epoka në Tiranë, Shqipëri. Ajo është ish- zëvendësredaktore e web-portalit on-line “Gazeta Mendimi”, i cili, përveç të tjerash, mbulon çështje që lidhen me konfliktet në Lindjen e Mesme dhe marrëdhëniet midis Rusisë dhe NATO / SHBA-së në Ballkan.

Sa personale janë të dhënat personale në Shqipëri

Jona Koprencka

28.03.22

Nuk ka më vend për imagjinatën dhe as për hamendësime, tani i dimë rrogën komshiut, shokut, kushëririt, ish kolegut që po punon diku tjetër dhe që ankohet për pagesën, dimë rrogën e shefit e të...

Amerika, Turqia apo Serbia, ku do të gjejë mbështejte Edi Rama në mandatin e tretë?

Jona Koprencka

10.09.21

Jona Koprencka Kjo është hera e parë në demokracinë shqiptare që një parti do të jetë në krye të vendit për tre mandate me radhë. Në momentin që të gjithë mendonin se do të ndodhte rotacioni politik, kryeministri Rama mori një mbështetje të madhe...

Big Brother po ju vëzhgon! Kur shteti vjedh të dhënat personale.

Jona Koprencka

11.06.21

Jona Koprencka Është e frikshme të mendosh që dikush ka vite që pyet, heton, të ndjek, të përgjon, si në jetën reale, ashtu edhe në rrjetet sociale. Patronazhisti përvec se e di ku jeton, me kë jeton, çfarë bën në kohën tënde të lirë, kush janë...