fbpx

Кели Борн

Кели Борн е раководно лице на програма за Иницијативата Медисон во Фондацијата Вилијам и Флора Хјулит.

Шест карактеристики на ерата на дезинформации

Кели Борн

05.10.17

Кели Борн Загриженоста за растот на дезинформации, погрешни информации и пропаганда достигна до точка кога многу влади предлагаат нова...

Шест карактеристики на ерата на дезинформации

Кели Борн

04.10.17

Кели Борн Загриженоста за растот на дезинформации, погрешни информации и пропаганда достигна до точка кога многу влади предлагаат нова...