fbpx

Клемент Фуест

Клеменс Фуест е претседател на Институтот IFO, и професор по економија на Универзитетот во Минхен.

Европа мора да ја избегне трката во субвенции

Клемент Фуест

21.10.22

Прекуграничниот енергетски пазар на Европа мора и понатаму да остане отворен, а Европската Унија треба да ја искористи својата пазарна моќ кога ќе...