fbpx

Хоми Карас и Јаана Ремес

Хоми Карас е привремен заменик претседател и директор на Програмата за глобална економија и развој на Институтот Брукингс. Јаана Ремес е партнер на Глобалниот институт Мекинзи.

Може ли паметните градови да понудат рамноправност?

Хоми Карас и Јаана Ремес

10.10.18

Хоми Карас (Homi Kharas) и Јаана Ремес (Jaana Remes) Според претстојното истражување на Глобалниот институт Мекинзи, решенијата со паметно управување можат...