Марк Лоукок (Mark Lowcock) и Вилијам Лејси Свинг (William Lacy Swing)

Марк Лоукок е Генерален секретар на ОН за хуманитарни прашања. Вилијам Лејси Свинг е генерален директор на Меѓународната организација за миграција (ИОМ/IOM).

Ставање крај на сексуалното малтретирање и злоупотреба во ОН

Марк Лоукок (Mark Lowcock) и Вилијам Лејси Свинг (William Lacy Swing)

18.01.18

Марк Лоукок (Mark Lowcock) и Вилијам Лејси Свинг (William Lacy Swing) Време е да се искорени праксата на неказнивост која преовладуваше премногу долго во...