Лилјана Пецова – Илиеска и Кире Бабаноски

Лилјана Пецова - Илиеска е основач на ИМПЕТУС – Центар за интернет, развој и добро управување, Програмски директор за приватност и интернет, како и еден од основачите на Форумот за управување на интернет во Македонија. Има претходно десетгодишно работно искуство во Министерството за внатрешни работи, по што следи 4 годишна советодавна позиција во Дирекцијата за заштита на личните податоци, каде беше дел и од експертската работна група на Меѓуресорското тело за заштита на човекови права на РМ.

Дали претседателските кандидати придонесоа за градењето позитивен мир низ кампањата?

Лилјана Пецова – Илиеска и Кире Бабаноски

20.05.19

ALB м-р Лилјана Пецова – Илиеска и д-р Кире Бабаноски  Прашањето за добрососедските односи, како еден од факторите за градење мир, потоа...