Мајкл Игнатиев

Мајкл Игнатиев е професор по историја на Универзитетот на Централна Европа и автор на книгата On Consolation: Finding Solace in Dark Times.

Која е целта на Западот во Украина?

Мајкл Игнатиев

25.03.22

Неуспехот на Русија да оствари брза победа над Украина го принуди Западот да размислува кои треба да бидат неговите цели во овој...