fbpx

Марија Јованова

Марија Јованова e студент на политички студии на правниот факултет „Јустинијан Први“ во Скопје. Како младински активист и иден политиколог особен интерес има во политичките идеологии, политичкиот систем, историјата, родовата еднаквост и младинските политики.

Изгубениот патриотизам кај младите во Македонија

Марија Јованова

31.05.23

По дефиниција, патриотизам е поим кој изразува позитивно чувство кон државата, љубов кон...