fbpx

Марк Ленард

Марк Ленард е директор на Европскиот совет за надворешни односи.

Зелениот договор или ќе ја обедини или ќе ја раздели Европа

Марк Ленард

27.12.19

Марк Ленард (Mark Leonard) Новото раководство на Европската унија одлучи да вложи голем дел од својот политички капитал во план со кој Европа ќе се...