fbpx

Мартин Наунов

Мартин Наунов е истражувач во Прашкиот институт за безбедносни студии. Претходно има работено во правниот тим на медиумската компанија Херст во Њу Јорк и како истражувачки асистент во универзитетот Џонс Хопкинс и колеџот Мидлбери во САД.

Договорот за името, ЕУ, НАТО и руското влијание

Мартин Наунов

18.07.18

Мартин Наунов „Москва се труди да протурка слика за себе како благонаклонет партнер и заштитник на сувереноста и на православното христијанство...