fbpx

Нилс Фуглсанг

Нилс Фуглсанг е дански член на Европскиот парламент и на Прогресивната алијанса на социјалистите и демократите.

Лек за зависноста на Европа од руската енергија

Нилс Фуглсанг

08.04.22

Кратко време по руската инвазија на Украина, ЕУ ги објави плановите да ја намали својата зависност од руско гориво за две третини во текот на оваа...