Рикардо Хаусман

Рикардо Хаусман, поранешен министер за планирање на Венецуела и поранешен главен економист во Меѓуамериканската банка за развој, е професор на Школата за принципте на власт „Џон Ф. Кенеди“ на Харвард и директор на Лабораторијата за раст на Харвард.

За што треба да се подготвуваме?

Рикардо Хаусман

03.06.20

Рикардо Хаусман (Ricardo Hausmann) Во повеќето земји во развој, КОВИД-19 предизвикува економски ураган. Тој сè повеќе наликува на ураган од петта...