fbpx

Јаго Расел и Кристоф Делоар

Јаго Расел е главен извршен директор на Fair Trials. Кристоф Делоар е генерален секретар на Репортери без граници, меѓународно познати како Reporters sans frontières (RSF).

Дали Интерпол стана алатка за угнетување?

Јаго Расел и Кристоф Делоар

09.02.18

Јаго Расел (Jago Russell) и Кристоф Делоар (Christophe Deloire) Апсењата на новинари во Шпанија и во Украина врз основа на барања за лоцирање или апсење...