fbpx

Sanja Velkakova

Sanja Velkakova ka përfunduar studimet universitare në Fakultetin Ekonomik të Universitetit Goce Dellçev, në degën Menaxhment dhe Ndërmarrësi. Ajo ka ndjekur disa trajnime mbi lidershipin, zhvillimin e karrierës dhe sipërmarrjen sociale.

Ndërsa çmimet rriten, standardi i jetesës bie

Sanja Velkakova

16.02.22

Çmimet po rriten brenda natës, kurse lista e produkteve, çmimet e të cilave janë jashtëzakonisht të larta po bëhet gjithnjë e më e...

Dimri po vjen, Shkupi vazhdon të ngulfatet

Sanja Velkakova

13.12.21

Sanja Velkakova Ajri i ndotur, shëndeti i rënduar i qytetarëve – terma mirë të njohur, por çfarë prioriteti u jepet atyre?   Shkaktarët kryesorë të cilët çojnë në ndotjen e qytetit të Shkupit, sidomos në periudhën e dimrit janë:...